В рамках реалізації Міжрегіонального проекту Партнерства „Обери Президента, який поверне тобі Батьківщину”, відбулась Акція: «Щоб майбутнє було світлим»

Обери Президента, який поверне тобі Батьківщину Без коментарiв

м. Кременчук

У м.Кременчуці в день виборів Президента України , 25 травня 2014 року, Полтавська обласна громадська організація «Право на Захист» , провела Акцію: “Щоб майбутнє було світлим”. Акція відбулась   в  рамках реалізації Міжрегіонального проекту Партнерства „Обери Президента, який поверне тобі Батьківщину”, за ініціативи Асоціації «Нові Горизонти», за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Ця Акція була  спрямована на привернення уваги   членів виборчих комісій , широких кіл громадськості  до  забезпечення  прозорих виборчих процедур.

В публічних місцях , біля виборчих дільниць, юнаки та дівчата , волонтери, учасники Проекту, рівно о 20 годині запалили символічні свічки ,  з  надією :  допомогти виборчим комісіям, при гарному додатковому освітленні, відповідально підраховувати голоси виборців.

Учасники акції, команда проекту,  молодь з найкращими сподіваннями ,вірою в світле майбутнє ,  запалювали свічки та запускали повітряні  ліхтарики в публічних місцях, біля виборчих дільниць ,  символічно демонструючи  , що наявність світла необхідна, як в прямому, так і в переносному  значенні , для підрахунку голосів прозорого волевиявлення громадян України, під час виборів Президента .

Ми мріємо про світле майбутнє нашої України, і робимо все заради того щоб досягти цієї мети” – промовили молоді волонтери та члени організації “Право на Захист”, А.Удовенко, М.Лазор, В.Мазур, С.Черненко, О.Суханов, Т.Кондратенко, О. Грабовський, Ю. Лазоренко.

Сьогодні молодь, як ніхто,  прагне  щоб  майбутнє було світлим,  і  є надійним помічником та союзником всіх демократичних перетворень та звершень  в Україні.

На фото: команда проекту,   молодь-волонтери,  запускають повітряні  ліхтарики.

Приємно констатувати,  що в м.Кременчуці,   Полтавській області   вибори  відбулись з  надзвичайно високою явкою,  що дозволило  Україні,  у першому  турі виборів   обрати  Президента України.

Явка виборців у Кременчуці  склала  близько 65%. Переконливу перемогу у Кременчуці отримав Петро Порошенко, за якого проголосувало 62,2% виборців. Ці показники значно вищі  ніж в цілому по  Україні.

З повагою до гостей сайту,  учасник  Міжрегіонального проекту Партнерства „Обери Президента, який поверне тобі Батьківщину”  за  підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні,  правозахисник Ніна Дашко ( 0971339660 , zakon.poltava@bk.ru )

Вам також може сподобатись...

Comments:

Події